Da li se isplati imati kompletnu Internet Prodavnicu (Sajt Editor, Hostovanje, Katalog proizvoda, Online plaćanje) za 42,60€ mesečno?


Zapitajte se koliko košta fizička prodavnica (lokal, radnici, komunalije, enterijer...) a koliko dobijate kada svoje proizvode možete da ponudite kupcima iz celog sveta.

Napravite svoju Online Prodavnicu sa mogućnošću plaćanja karticama, plasirajte Vašu robu i usluge on-line i na taj način samo na području Srbije osvojite tržište od preko 2 miliona Internet korisnika.

Samo u promotivnom periodu to možete ostvariti za 42,60€ mesečno i to:

14,90€ - Osnovni paket "Internet Prodavnica"

  4,90€ - Dodatni paket "Online Plaćanje"

22,80€ - Mesečno održavanje i obezbeđivanje online plaćanje karticama (naplaćuje naš partner Chip Card a.d.) , uz dodatni trošak po ostvarnoj transakciji uz ovu cenu održavanja po eMS cenovniku procenat je 3,95% po transakciji

Uz opciju godišnje zakupnine Vaše Online Prodavnice dobijate i Paket Dobrodošlice:

50,00€ za reklamiranje Vaše prodavnice na Google pretraživaču (ako ranije za isti domen već niste iskoristili ovu pogodnost)
+ besplatno kreiranje naloga i reklamne kampanje na Google
besplatnu godišnju registraciju nacionalnog domena
2 meseca besplatno korišćenje servisa za Vašu Online Prodavnicu

Ulogujte se i na vašem nalogu u Kontrolnoj sobi kliknite na dugme Online Shop i aktivirajte odmah 15 dana probnog perioda za Vašu Online prodavnicu.

Ako posle 15 dana ne budete želeli da imate prodavnicu ne morate ništa platiti ali ćemo morati da zatvorimo Vašu prodavnicu. U tom slučaju Vaš sajt će i dalje biti vidljiv i moći ćete i dalje da koristite sve naše servise kao i do sada osim dodatnih opcija za Online Prodavnicu.


Iskoristite PROMOTIVNI PERIOD  i zakupite Internet prodavnicu sa mogućnošću za online plaćenje karticama i UŠTEDITE

 - 58,80€ na ime Inicijalnog SetUp-a od strane Chip Card a.d. za Online Plaćanje karticama čija je redovna cena 58,80€, u promotivnom periodu cena je 0,00€ (Vaša ušteda je 58,80€).

 - 362,40€ godišnje, cena mesečnog zakupa prodavnice sa opcijom za online plaćanje u promotivnom periodu je 19,80€/mesečno, redovna cena je 50,00€/mesečno (Vaša ušteda je 30,20€ mesečno).

 - 39,60€ ukoliko izaberete opciju godišnje zakupnine Internet prodavnice sa opcijom za online plaćanje dodatno ćete dobiti dva meseca besplatnog korišćenja prodavnice (Vaša ušteda je dodatnih  2*19,80€ = 39,60€).


Sve cene su prikazane sa uračunatim PDV-om.

Specijalna ponuda važi do 15. Juna 2015. godine