• Google marketing

Google AdWords

Google AdWords je najbolje rešenje za sve one koji hoće da brzo i jednostavno naprave svoju reklamnu kampanju. Koje su prednosti reklamiranja na Google?

  • 1. Besplatno prikazivanje reklame a platite samo onda kada neko stvarno “klikne” na Vašu reklamu i dodje na Vaš sajt.
  • 2. Nakon prijavljivanja i odredjivanja budžeta nema dodatnih troškova niti zahteva.
  • 3. Laka integracija sa Vašim Webexpress sajtom.
  • 4. Vaša advertizing kampanja će reklamirati Vaš web sajt na Google.com i Google Maps i Google Partner Network po istoj ceni.
  • 5. Privucite više lokalnih korisnika na Vašu web stranicu i na taj način promovišite Vaš sajt.
  • 6. Nije potrebno bilo kakvo znanje o Online reklamiranju niti dodatan angažman.

Kada neko traži proizvod, uslugu, ili frazu koja je bliska ili koja bliže odredjuje Vas i Vaš proizvod, Google AdWords reklama se može pojaviti na vrhu rezultata pretrage, sa strane ili posle rezultata pretrage na Google.com.

besplatan sajt rezultati pretrage

Da bi startovali Vašu Online Google reklamnu kampanju treba da postavite mesečni budžet i da nam pošaljete neke osnovne informacije o Vama i Vašem poslu. a mi ćemo na osnovu tih informacija izabrati ključne reči i izraze koje će “aktivirati” Vaš oglas. Nije potreban nikakav dodatni menadžment i ne zaboravite plaćate samo kada neko stvarno klikne na Vašu reklamu i dodje na Vaš web sajt. Popunite ovaj formular i naši "Google Qualified Individuals" će Vas kontaktirati da zajedno sa Vama napravimo Vašu Online reklamnu kampanju:

  • Unesite broj sa slike:
captcha refresh

Vaš zahtev je uspešno poslat.

U najkraćem mogućem roku naši Google AdWords stručnjaci će Vam se javiti da dogovorite pokretanje Online kampanje.

Srdačan pozdrav
Webexpress.rs

Potencijalni kupci i korisnici već pretražuju Google za lokalne proizvode i usluge koje vi nudite. Možete biti sigurni da ćete privući veliki broj posetilaca na Vaš web sajt koristeći google AdWords reklame. Ako imate proizvode za prodaju posetite našu Online Prodavnicu i iskoristite 15 dana besplatnog korišećnja da registrujete svoj domen ako ga nemate i napravite svoju Online Prodavnicu.

Facebook marketing