Webexpress Digital Hub je naš novi premijum servis koji omogućava da se sa jednog mesta kontroliše Vaš Digitalni Identitet na Internetu.

Uz Vašu pomoć naš tim iz Korisičke podrške će za Vas napraviti sajt koristeći uvek nove i moderne izglede koji će pratiti svetske trendove u dizajnu i tehnologiji. Ako želite prodavnicu dovoljno je da nam pošaljete listu i opise proizvoda sa slikama i naš tim će Vam napraviti prodavnicu kako biste mogli da ponudite vaše proizvode i usluge celom svetu.

Koristeći jedinstvenu platformu publikovaćemo Vaše informacije na vodećim pretraživačima i internet platformama kao što su Google, Microsoft Bing, Facebook itd... tako da sa jednog mesta možete ostavljati Vaše postove i poruke i odgovarati na komentare koje Vam ostali korisnici ostavljaju na tim platformama.

Naš tim će Vam pomoći da ovladate veštinama koje će Vam omogućiti da poboljšate Vašu trenutnu poziciju na Internetu i da konstanto napredujete uz našu podršku i nove servise koje ćemo stalno dodavati prateći svetske trendove i tehnologije.

Pretplatom na naš servis ne kupujete samo Vaš sajt, Vašu prodavnicu ili Vaš nalog, nego postajete naš Premijum korisnik koji može uvek da očekuje našu podršku i savete kako da poboljša svoje poslovanje i digitalni identitet koji je postao neizbežan u današnjem modernom poslovanju.


Popunite ovu formu ako želite da Vas kontaktiramo u vezi našeg servisa:

Webexpress.rs kao deo Alkemy Play d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost Vaših podataka. Putem ovog forma prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Vaša email adresa koju unesete prilikom popunjavanja ovog forma neće biti iskorišćena za druge namene i neće biti predmet prodaje ili ustupanja drugim pravnim licima. U slučaju potrebe vaši lični podaci poput broja telefona će biti iskorišćeni za potrebe ostvarivanja kontakta i provere vaših podataka ali neće biti predmet prodaje ili ustupanja drugim pravnim licima.

Alkemy Play doo zadržava pravo da statistički obrađuje podatke korisnika i da iste koristi za sopstvene potrebe, u skladu sa važećim zakonskim aktima.

  • Unesite broj sa slike:
captcha refresh